Crossplatform advies

Advies bij gecombineerde Apple & Windowsnetwerken

In een crossplatform-bedrijfsnetwerk combineert u de kwaliteiten en functionaliteiten van Microsoft (Windows) en Apple (iOS, macOS en OS X Server). Vooral de wat grotere bedrijven met een bonte schakering van softwarepakketten hebben baat bij zo’n combinatie. CARD Services biedt u de noodzakelijke expertise voor de implementatie, het beheer en onderhoud van een crossplatform. Omdat wij al meer dan 20 jaar Apple-hardware en -systemen integreren in Windowsnetwerken (en andersom), bent u bij ons verzekerd van betrouwbaar advies en kwaliteit.
 


Waarom crossplatform-advies van CARD Services?
Wij garanderen topkwaliteit en leveren optimale Apple-, Microsoft-en crossplatform maatwerkoplossingen. Dit topniveau houden wij op peil doordat:

  • We lid zijn van het prestigieuze Apple Consultants Network;
  • We gecertificeerd Microsoft Partner zijn;
  • Ruim 20 jaar expertise.
     

 

Apple Consultants Network

 

Microsoft Partner
 

 

Van Windows naar Mac overstappen of vice versa?
Schakel CARD Services in als uw betrouwbare crossplatform IT-partner voor Apple & Microsoft ondersteuning. Dan bent u verzekerd van deskundig installatiewerk, topadvies over het combineren van Windows met Mac, en van excellent beheer en onderhoud. Wij helpen u aan slimme antwoorden op uw IT-vragen. Bijvoorbeeld: Hoe zet ik gegevens over vanuit een Windows-omgeving naar een iOS-, macOS- of OS X Server-omgeving, en andersom? Welke applicaties heb ik nodig? En hoe richt ik mijn bedrijfsnetwerk optimaal in?


Inventarisatie door CARD Services
Wij brengen uw wensen en uw Apple- en/of Windows-netwerk zorgvuldig in kaart. Na deze inventarisatie ontvangt u een deskundig advies, en eventueel een implementatieplan, en een offerte. Daarin geven we aan hoe wij uw nieuwe netwerk willen vormgeven of hoe we uw bestaande netwerk willen optimaliseren. Voor beheer en onderhoud kunt u gebruikmaken van een servicecontract of knippenkaart, om uzelf te verzekeren van snelle en adequate Apple- en Microsoft-ondersteuning tegen een gunstig tarief.


Waarmee kunnen wij u helpen?