JAMF Pro | Apple Device Management software

De Gold Standard voor Mac-management in Mkb, educatie of enterprise IT-omgevingen

Gebruikt u tientallen of honderden Apple apparaten? Dan is JAMF de beheeroplossing die u zoekt!
Met JAMF Pro kunt u op eenvoudige wijze uw Apple apparaten uitrollen, inventariseren, implementeren en beveiligen. Met JAMF Pro - Apple Device management software- hebben IT-afdelingen de beste tool in handen voor inventarisatie, imaging, configuratie, beveiliging en distributie van software en apps naar Mac, iPad, iPhone of Apple TV. 

Lees ook: Apple device management van Jamf, Apple’s brug naar zakelijk gebruikVrijblijvend meer informatie of advies over JAMF Pro ontvangen?

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)

Of stel uw vraag per e-mail


Vijf voordelen van JAMF?

  • De enige Apple Device Manager met zero day support bij Apple updates;
  • Optimaal gebruik van VPP mogelijkheden (Volume Purchase program);
  • ZERO TOUCH configuratie, configureer apparaten zonder deze uit te pakken;
  • Veilig! Op afstand vergrendelen of wissen van het apparaat;
  • Disk encryptie 
  • Eenvoudiger support leveren via de Self-service app.

JAMF PRO


Apple Devices uitrollen (Apple DEP)
Apparaat uitrollen zonder ze aan te raken, het kan met JAMF Pro welke optimaal gebruik maakt van Apple's DEP . JAMF Pro kan op basis van serienummer en DEP (Device Enrollment Program) nieuwe apparaten uitrollen zonder dat u ze hoeft aan te raken. U hoeft het apparaat vervolgens slechts uit te pakken en in te schakelen. U kunt ook voor specifieke gebruikersgroepen softwarepakketten samenstellen en uitrollen. Met de JAMF Pro Self-Service app kunnen gebruikers binnen een afgebakende Appstore beschikbare apps en content downloaden.
 


Device Management
Wilt u weten wat de status van een van uw Apple devices is? Met JAMF Pro is dit mogelijk. Ook kunt u vooraf scripts en gebruikersprofielen instellen zodat de gebruiker niks meer hoeft te configureren. Uw IT-afdeling houdt de veiligheid van de devices hiermee in eigen hand. U ontvangt een melding indien er updates klaar staan voor devices.
 


Mobile Application Management en VPP integratie (Volume Purchase program van Apple)
JAMF Pro maakt het mogelijk om voor de eindgebruikers apps gereed te zetten voor downloaden en installatie. Ook kunt u vooraf in één keer applicaties op al uw devices installeren die in uw JAMF omgeving zijn uitgerold.
 


Disk Encryptie
JAMF Pro beschermt de gebruikersdata met schijf-encryptie, u kunt gebruikers verplichten om gebruik te maken van data-encryptie. Tevens kunt u op afstand wachtwoorden resetten en apparaten vergrendelen. U kunt ook instellen hoe complex een wachtwoord moet zijn, een VPN verbinding configureren en andere beveiligingsinstellingen wijzigen, Apps toestaan of uitsluiten en updates pushen naar gebruikers.
 

Inventarisatie
JAMF Pro inventariseert uw Apple omgeving op vele punten. Zo kunt u op basis van gebruikerseigenschappen aparte groepen aanmaken en softwarelicenties beheren. JAMF Pro biedt u ook de mogelijkheid te zien welke Macs zich binnen uw netwerk bevinden, maar nog niet zijn uitgerold.
 

Self-Service
JAMF Pro biedt de mogelijkheid om een eigen Appstore te vullen voor gebruikers. Zij kunnen dan alleen de apps die beschikbaar zijn gesteld door de organisatie installeren. De gebruiker kan zelf bepalen of een app benodigd is en zo ja, wanneer deze geïnstalleerd dient te worden.


 

 


JAMF Pro banner
JAMF Now
Naast JAMF Pro kunt u bij CARD Services ook gebruik maken van de Cloud-based variant JAMF Now. Deze intuïtieve en gebruiksvriendelijke Apple Device Management software maakt het mogelijk al uw Apple devices op afstand te beheren, configureren en te beveiligen. U maakt al gebruik van JAMF Now voor de prijs van €1,72 per maand per apparaat*. Benieuwd naar de mogelijkheden en gemakken van JAMF Pro/Now, neem dan vrijblijvend contcact met ons op!
* Prijs per apparaat per maand is gebaseerd op de wisselkoers van 03-07-2018 en kan op het moment van lezen afwijken.

Installeren
- Start met een blauwdruk om een groep apparaten te beheren;
- Eenvoudig iPad, iPhones of Macs toevoegen aan het JAMF account;
- JAMF en Apple's DEP maken het mogelijk apparaten uit te rollen en in gebruikt te nemen zonder ze vooraf aan te raken;
- Automatisch bedrijfs e-mail instellen op al uw Apple devices;
- Stel de apparaten in om automatisch met het het juiste beveiligde draadloze netwerk te verbinden;
- Automatische installatie van apps op al uw apparaten, met het Volume Purchase Program(VPP) van Apple koopt u eenvoudig in één keer alle apps en stelt deze beschikbaar aan alle eindgebruikers, zonder dat zij een Apple ID hoeven op te geven.

Beveiligen
- Wachtwoord vereissen;
- Disk encryptie;
- Beperkingen instellen;
- Op afstand vergrendelen en wissen;
- Verloren-mode;
- Twee-stapsverificatie.

 

Beheren
- Alle apparaat gegevens snel bij de hand;
- inventaris beheren;
- Apps distribueren;
- Os updates pushen of beschikbaar stellen;
- Single App mode.
 


Bel ons direct voor informatie, advies of een JAMF-demo

Zwolle - 038 423 35 36 (ma - vr 08:30 tot 17:30)
Utrecht - 030 204 02 24 (ma - vr 08:30 tot 17:00)


Vraag vrijblijvend een JAMF offerte op


JAMF NOW

Waarmee kunnen wij u helpen?